Luchthavenvervoer

Migatra is stipt

Migatra brengt u en uw medereizigers tijdig, veilig en tegen scherpe prijzen naar elke luchthaven, haven en treinstation in Europa zoals Zaventem, Charleroi, Oostende, Luik, Lille europe, Schiphol, Charles De Gaulle, Orly, Eindhoven, Brussel airport, Dusseldorf.

Uw vakantie begint thuis en na een vermoeiende terugvlucht (terugvaart of treinreis) staat Migatra klaar om u zorgeloos terug naar huis te rijden.

Migatra haalt u op de gewenste plaats en op het afgesproken tijdstip op en zal u steeds de dag voor uw vertrek contacteren om de gemaakte afspraken te bevestigen. Bij uw terugkeer zullen wij op de afgesproken locatie wachten in de aankomsthal.

Voor de veiligheid van uw kinderen beschikken we indien nodig over verhoogzitjes en kinderstoeltjes.

Wij zorgen voor uw comfort

hulp bij in- en uitladen van de bagage

geen zoektocht naar parking

geen risico op schade of diefstal aan uw wagen

indien gewenst is er ook begeleiding voor het inchecken mogelijk

geen familie of vrienden lastig vallen

geen stresserende rit naar de luchthaven

home-3

Migatra belooft meer …

Migatra belooft steeds een correcte, stipte, veilige, gemakkelijke en betaalbare oplossing te bieden voor al uw vakanties of zakenreizen, daar staan we garant voor.

Wij bieden luchthavenvervoer aan in de ruime regio rond Zingem , dit zijn bijvoorbeeld gemeentes en steden Oudenaarde,Zwalm ,Gavere ,Asper ,Kruishoutem, Deinze, Nazareth, De Pinte, Sint-Martens-Latem, Gent en Zottegem.

Contacteer ons vrijblijvend

Vraag via ons prijsaanvraag formulier of via mail / telefonisch vrijblijvend een offerte op maat aan zodat wij je verder op weg kunnen helpen.